9-11. august 2018 gjennomførte IL Blåmann Liverpool fotballskole. Der tok vi mange bilder. 

Bildene kan brukes og videreformidles privat, men skal ved publisering alltid krediteres med følgende: Foto ©: Pål Jakobsen/IL Blåmann, Odd-Børge Hansen/IL Blåmann eller Bjørnar G Hansen. 
 

I bildealbumet blir en del av bildene kroppet (kuttet). Når du laster det ned til egen PC (høyreklikk på bildet/lagre lokalt til din maskin), vil du få det i rett format.


liverpoolacademy.png

Liverpool fotballskole på Blåmann Idrettspark i august

IL Blåmann har inngått avtale med Liverpool fotballskole om å avholde LFC International Academy på vår idrettspark fra 9. - 11. august 2018.

Liverpool Fotballklubb står ansvarlig for det sportslige innholdet og gjennomføringen av dette. Skolen arrangeres i samarbeid med IL Blåmann. Alle instruktører er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Fotballklubb. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke, og de reiser rundt i hele verden for å undervise for LFC International Academy (Liverpool Fotballskole).

Dette er en unik mulighet for oss til å få hevet vår kompetanse både for trenere og spillere. Flere fra Blåmann har tidligere deltatt på fotballskolen og skryter veldig av opplevelsen de hadde.

Mer info om skolen finner dere her: http://www.liverpoolfotballskole.no/

Nordlys hadde en nyhets-artikkel om dette 3. februar.
Les mer (Nordlys +)

Påmelding organiseres av liverpoolfotballskole.no direkte, ikke av Blåmann. Det er først til mølla som gjelder - og vi antar at skolen blir fulltegnet fort. Skolen er åpen for alle, vi kan regne med opp til 230 deltagere. Vi oppfordrer derfor at de av våre medlemmer som kunne tenke seg å delta  benytter seg av anledningen nå for å sikre seg plass. 

For å melde deg på - klikk på bildet nedenfor.